alplast
13 | 04 | 2024

FORME VARIATE :

  • Terasele pot avea diferite forme: dreptunghiulare, patrate, rotunde, hexagonale, cu bolta, etc. De asemenea pot fi de mici sau mari dimensiuni avand destinatii multiple: restaurante, baruri, magazine, case private.

Termopan Brillant Design

TERASE DIN PVC SI ALUMINIU

Cele mai deosebite terase amenajate in diferite stiluri

O foarte buna sursa de inspiratie pentru amenajarea unei terase astfel incat sa va asigure o relaxare completa.O terasa in aer liber este o extensie ocubabila a unei cladiri deasupra nivelului solului. Desi caracteristicile fizice ale acestuia pot varia intr-o mare masura, o terasa va fi în general mai mare decat un balcon si va avea un "open-top", cu vedere spre cer. Terasele sunt foarte versatile în termeni de functionalitate si pot fi folosite pentru o varietate de activitati, inclusiv, dar nu se limiteaza la: gradinarit, relaxare, plaja si gratar.Spatiul suplimentar adauga valoare proprietatii.

 

CERERE OFERTA :

  • Primul pas pentru realizarea terasei dorite de Dumneavoastra este sa ne transmiteti o cerere de oferta in care sa ne precizati materialele din care doriti sa fie executate terasa, dimensiunile generale (lungime, latime, inaltime), nr. de cai de acces si dimensiunea acestora si alte informatii pe care le considerati necesare. Formularul si adresa de email le gasiti la pagina de contact.